Uitnodiging

De komende jaren, van 2022 tot 2025, knapt de gemeente het Sluiskwartier op. Karakteristieke panden worden in ere hersteld en andere worden gesloopt en nieuw gebouwd.

Vanaf het Pothoofd krijgt verkeer toegang tot de Brinkgarage. Een park zorgt voor een groene aansluiting van het Sluiskwartier op de Raambuurt. De rijke historie van dit onderdeel van de Raambuurt wordt weer zichtbaar. Het industriële karakter en de oude details zijn hierbij een inspiratiebron.

De plannen voor het opknappen van het Sluiskwartier krijgen steeds meer vorm. Het stedenbouwkundig ontwerp en het plan voor de inrichting van de openbare ruimte zijn klaar. De plannen zijn voor het (ontwerp) bestemmingsplan onderzocht op verschillende aspecten als onder andere geluid, water, verkeer en stikstof. Naar verwachting komt het (ontwerp-) bestemmingsplan Sluiskwartier in februari ter inzage te liggen. Daar willen we u als omwonende graag meer over vertellen en laten zien!

We nodigen u uit voor een digitale bijeenkomst over de ontwikkeling van het Sluiskwartier. Tijdens deze digitale bijeenkomst informeren we u over het stedenbouwkundige ontwerp, de inrichting van de openbare ruimte en het (ontwerp-)bestemmingsplan. Ook krijgt u informatie over de planning van het project. U kunt natuurlijk ook uw vragen stellen.

Waar en wanneer 

Datum: dinsdag 7 december
Tijd: 19.00 - 20.00 uur
Locatie: digitaal (u krijgt na aanmelding een link om deel te nemen)

Aanmelden 

We horen graag van u of u digitaal aanwezig wilt zijn. U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 3 december aanmelden door een email te sturen aan r.van.kleij@deventer.nl.